Ny boligsocial konsulent

Byd velkommen til Nils Thylander Pedersen, som er ny boligsocial konsulent i boligsocialnet.

I dag har vi budt velkommen til vores nye boligsociale konsulent, som skal være en del af boligsocialnet-teamet det næste år. Vores nye konsulent hedder Nils Thylander Pedersen og kommer fra en stilling i Østjysk Bolig, hvor han bl.a. har været med i et startboligprojekt og senest i den boligsociale helhedsplan i Bispehaven. 

 

Hos boligsocialnet vil Nils bl.a. komme til at have fokus på de faglige netværk og arrangere temadage. Derudover vil I komme til at møde Nils til de forskellige arrangementer rundt omkring i landet. Han vil bl.a. stå for projektledelse 3 i Middelfart d. 3.-4. februar og vil også deltage i samarbejdskonferencen i Fredericia d. 17.-18. marts.

 

 

Vi glæder os meget til at komme rigtigt i gang med Nils på holdet.