Arrangementer og tilmeldinger

Nyt tilmeldingssystem til boligsocialnets arrangementer

For at gøre processen med tilmeldinger til vores arrangementer mere effektiv og nemmere at administrere integreres vores tilmeldingssystem nu med BLs system.

 

Ansatte i boligorganisationer og helhedsplaner findes ofte allerede i BLs system, men man skal gennem en lille øvelse med at aktivere sit login på BLs membersite, således at man fremover kan logge ind og tilmelde sig arrangementer.

 

Man går ind under arrangementer her på hjemmesiden og finder det arrangement man ønsker at tilmelde sig. Her klikker man på Tilmeld og følger så trinene i denne guide. Fremover kan man så tilmelde sig arrangementer ved at logge ind.

 

I en kort overgangsperiode vil der være enkelte arrangementer, hvor man ikke skal gennem denne tilmeldingsproces.

 

Hvis man ikke er ansat i en boligorganisation eller man ikke mener, man har deltaget i arrangementer hos boligsocialnet, så skal man kontakte boligsocialnet@bl.dk så hjælper vi med oprettelse i systemet. 

 

Som altid må I naturligvis henvende jer, hvis I har spørgsmål til dette eller andet.

 

Guide til tilmeldingssystem