Få medspillere i afdelingsbestyrelsen!

Arrangementet er flyttet til tirsdag d. 11. september, hvor det bliver afholdt i Aarhus.

Har du nogensinde været udfordret af beboerdemokratiet? Hvorfor forstår beboerdemokraterne ikke, hvad du laver? Hvorfor holder aftalerne ikke altid? Hvordan får du beboerdemokratiet til at samarbejde? Hvordan får du beboerdemokratiet til at bidrage endnu mere? Hvordan udnytter du den ressource, der er i beboerdemokratiet?

 

På denne temadag sætter vi fokus på samarbejdet med beboerdemokratiet gennem skarpe oplæg, temperaturmålinger og erfaringsudveksling, så du kan udvikle og forbedre samarbejdet med afdelingsbestyrelserne. To erfarne projektledere vil provokere og tage temperaturen på, hvordan det står til med samarbejdet, inden de (måske) leverer løsningerne til at få det til at fungere... 

 

Hvornår: Tirsdag d. 11. september kl 12-16

Hvor: LYNfabrikken Vestergade 49, Aarhus

Pris: 250 kr

 

Program

12.00 - 12.30: Vi starter med en sandwich 

12.30 - 13.30: Mikkel Josephsen og Kasper Sorgenfrei provokerer og deler viden og erfaringer

13.30 - 14.30: Worst case - best practice

14.30 - 15.00: Kaffe og netværk

15.00 - 16.00: Et knivskarpt oplæg om kommunikation 

 

 

Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk