Kursus om persondataloven

Med EUs nye databeskyttelsesforordning og den kommende danske databeskyttelseslov stilles der en række nye krav til behandling af personoplysninger

Indhold

Hvis der fremover ikke er styr på persondata, kan det få alvorlige konsekvenser - ikke mindst i lyset af de høje bødeniveauer, som de nye regler indeholder. De kommende regler og krav har stor betydning for området for almene boliger, hvor de enkelte boligorganisationer og boligsociale indsatser behandler personoplysninger om såvel lejere som medarbejdere. 

Kurset vil fokusere på de persondataretlige problemstillinger, der er forbundet med behandling af personoplysninger.

 

Emner er bl.a. 

- Samarbejde med kommunen 

- Håndtering af lommepenge og fritidsjob oplysninger

- Underretninger - opbevaring af oplysninger

- Ansatte der arbejder i to organisationer

- Informationer man får via Facebook-”venskaber”

 

Formål
Kurset har til formål at give et overblik over de persondataretlige problemstillinger, som er forbundet med behandling af personoplysninger. Kurset har endvidere til formål - med inddragelse af praktiske eksempler - at give en række værktøjer til brug for håndteringen af personoplysninger. 

 

Hvor og hvornår

Onsdag d. 13. juni kl 10-16, Basen, Søndervangen 34A, Viby (max 30 deltagere)

Torsdag d. 14. juni kl 10-16, BL Studiestræde 50, København (max 50 deltagere)

 

Pris 

950 kr. Der kan max deltage to personer fra hver organisation/helhedsplan.

Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk