ABCD

Cormac Russell sætter på ABCD-kurset fokus på, hvordan lokale kræfter kan løfte nærområder

ABCD står for Asset-Based Community Development.

 

Cormac Russell har mere end 30 års erfaring med at undervise i ABCD-metoden. Cormac Russell mener, at der er for meget fokus på de ting, som boligområdet og dets beboere ikke har og hvilke evner de ikke besidder, hvor man i stedet burde fokusere på, hvad de allerede har og hvilke evner de allerede besidder for at kunne skabe et fællesskab. På kurset vil du derfor lære om, hvordan boligområdets og beboernes styrker kan identificeres og bruges med henblik på at skabe mere fællesskab.

 

Hør Cormac Russell fortælle om styrkerne ved ABCD-metoden her:

 

Efter kurset vil du være i stand til at bruge ABCD-metoden i dit boligområde, hvor du med respekt for lokalområdet vil kunne skabe sikrere, sundere, mere økonomisk- og miljøbevidste boligområder. Du vil være i stand til at identificere det, der er stærkt i boligområdet, og således bruge dét til at sætte ind overfor det der er galt i området. Derudover, vil du være i stand til at gøre det, der allerede er stærkt, stærkere.

 

 

Hvor: Severin, Middelfart

Hvornår: Flyttet til d. 3. - 4. februar 2020

Pris: 5.000 kr.

OBS: få ledige pladser.

 

 

Hvis du har lyst til at høre mere fra Cormac Russell, kan du se videoen fra TedxExeter, hvor han fortæller om dét at hjælpe hinanden ved at skabe stærke fællesskaber og fokusere på det stærke i lokalområdet.
Tilmeldingen er bindende.

Spørgsmål kan rettes til Ann Daugbjerg Olsen på boligsocialnet@bl.dk