Netværksmøde: Økonomiske rådgivere

Efter en lang periode uden netværksmøder skal vi endelig mødes igen. Vi vil gerne styrke og revitalisere netværket, så I får bedre muligheder for erfaringsudveksling og videndeling. Vi håber derfor, at rigtig mange har mulighed for at deltage denne dag.

28.10.2021

København V

Ledige pladser

DKK 0,-

ID:

21-198

Type:

Netværksmøde

Varighed:

10.00-15.00

Tilmeldingsfrist:

21.10.2021

Boligsocialnet

Kontakt sekretariatet

T: 33 76 20 00

E: boligsocialnet@bl.dk

Målgruppe:
Medarbejdere eller ledere, der laver økonomisk rådgivning.

Arbejdsområde:
Økonomisk rådgivning, beboerrådgivere og andre, der laver økonomisk rådgivning.

Indhold & program:
I samarbejde med Deloitte har vi i BL arbejdet på at udvikle en kvalitetsmodel for økonomisk rådgivning i almene boligorganisationer. På netværksmødet vil vi præsentere modellen, og der vil være tid til at drøfte det foreløbige produkt. Vi håber, nogen af jer efterfølgende vil anvende modellen og være med til at kvalificere og videreudvikle den.

Vi får desuden besøg af Udbetaling Danmark, der vil give en allround præsentation af deres ydelsesområder, fortælle om deres Kviklinjer for professionelle, deres arbejde med kunderejser mv. De er desuden interesseret i at høre, hvad der særligt optager jer.

Hvis der er andre ønsker eller input til programmet, så tøv ikke med at kontakte Jane Østgaard Sørensen, så ser vi hvad der kan lade sig gøre. 

Vi vil fremover gå mere aktivt ind i netværket og bidrage til planlægning og afholdelse af netværksmøderne, men møderne vil stadig blive tilrettelagt i en lille arbejdsgruppe, hvor 1-2 netværksdeltagere er med til at planlægge.

Sted

BL - Danmarks Almene Boliger

Studiestræde

1554 København V