Inspirations- og videnskatalog 2019

”Inspirations- og Videnskatalog – viden om boligsociale aktiviteter støttet af Landsbyggefonden” er titlen på CFBU’s omfattende vidensoverblik, der nu er udkommet i en version 2.0.

Centerleder, Birgitte Mazanti, siger i forbindelse med udgivelsen:

I denne opdaterede version af kataloget er der lagt mange kræfter i at skabe et bedre overblik. Dels over de boligsociale aktiviteter, men i særlig grad over vidensniveauet for de enkelte aktiviteter. Det vil sige, at læserne nu kan orientere sig i videnstypernes målgruppe, metode, implementering og virkning, som er beskrevet for hver af de 39 aktiviteter, der er taget med i kataloget."

 

Videnskataloget er bygget op omkring fire tematiske indsatsområder, som fastlægges i Landsbyggefondens regulativer og vejledninger. Indsatsområderne er: tryghed & trivsel, kriminalpræventive indsatser, uddannelse & beskæftigelse samt forebyggelse & forældreansvar. I den forbindelse er kataloget tænkt som et opslagsværk og en central  inspirationskilde og vidensbank i forbindelse med opstart og løbende tilpasning af boligsociale indsatser.

 

Hent og læs kataloget her.

Foto: Kristian Brasen.